Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Γ.Σ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ................................"
ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ .........................

Στις .........  2013, ημέρα ..................., στο χώρο ...................................................., στ.... .................................. (πόλη), σύμφωνα με τις διατάξεις του Kαταστατικού του "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .............................................................................................................", τη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του κατά τη συνεδρίαση της ......-....-2013, καθώς και την με αριθμό πρωτ. ..../...-   -2013 πρόσκληση του Δ.Σ. του εν λόγω Σωματείου, προς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του, πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του άνω Σωματείου, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1) ..............................................................................................
2) Λήψη απόφασης για τη εγγραφή και συμμετοχή του Σωματείου  μαζί με άλλα πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, στην δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση (Ομοσπονδίας), με την επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.)  και με έδρα την Αθήνα.
3) Διάφορα θέματα (οικονομικά, θεσμικά κ.α.).

Περί ώρα .......... π.μ. και πριν την έναρξη των διαδικασιών και έχοντας υπόψη, τα άρθρα ............. και ........... του Καταστατικού του παραπάνω Σωματείου, αναγνώσθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, ονομαστικός κατάλογος με τα εγγεγραμμένα μέλη του εν λόγω Σωματείου ο οποίος περιλαμβάνει        -...........- Μέλη και διαπιστώθηκε η παρουσία -..........- Μελών και έτσι διαπιστώθηκε η απαιτούμενη από το άρθρο ........... παρ. ........ του Καταστατικού του ως άνω Σωματείου αλλά και από τον Αστικό Κώδικα αυξημένη απαρτία του ημίσεως (1/2) τουλάχιστον των εγγεγραμμένων μελών του ανωτέρω Σωματείου, προκειμένου να συζητηθεί το πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης και ιδαίτερα το δεύτερο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, δηλαδή η λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Σωματείου  μαζί με άλλα πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, στην συνδικαλιστική οργάνωση (Ομοσπονδίας), με την επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.) και με έδρα την Αθήνα.

Μετά την διαπίστωση της απαρτίας και τη συγκρότηση σε σώμα της Γενικής Συνέλευσης, προχωρήσαμε στην εκλογή πενταμελούς Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και κατά την οποία εκλέχτηκαν, δια ανατάσεως των χεριών, Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο ................... ....................., αντιπρόεδρος ο ........................ .................. και Γραμματέας ο ........................ ........................... και πρακτικογράφοι οι ..................... .................... και ................... ........................
Μετά την εκλογή του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης, εισήλθαμε στο κατωτέρω πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:
...................................................................................................
Στη συνέχεια εισήλθαμε στο δεύτερο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης και τέθηκε υπόψη των παρόντων στη Γενική Συνέλευση Μελών του Σωματείου, η εξής ομόφωνη εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω Σωματείου, η οποία είχε εμπρόθεσμα διανεμηθεί και σε όλα τα μέλη του Σωματείου.
Όπως προκύπτει από τη διάταξη του άρθρου ............ του ισχύοντος Καταστατικού του Σωματείου, προβλέπεται ρητά η δυνατότητα εγγραφής και συμμετοχής του Σωματείου σε δευτεροβάθμια οργάνωση και αρμόδιο όργανο να αποφασίζει για την ένωσή του με άλλα σωματεία είναι η Γενική Συνέλευση των μελών του.
Γι΄ όλα αυτά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, ομόφωνα προτείνει να ληφθεί απόφαση, από την παρούσα Γενική Συνέλευση, για την εγγραφή και συμμετοχή του Σωματείου  μαζί με άλλα πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας,στην δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση (Ομοσπονδίας), με την επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.) και με έδρα την Αθήνα.
...................................................................................................
Μετά από τη γενόμενη διαλογική συζήτηση και αφού ακούσθηκαν οι απόψεις όλων των μελών που ζήτησαν και πήραν το λόγο, τέθηκε σε ψηφοφορία η ανωτέρω ομόφωνη πρόταση-εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω Σωματείου.
Κατά την διενεργηθείσα ψηφοφορία:
α) .............. παρόντα στη Γενική Συνέλευση Μέλη του Σωματείου εψήφισαν ΥΠΕΡ της παραπάνω ομόφωνης πρότασης-εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Σωματείου.
β) .............. παρόντα στη Γενική Συνέλευση Μέλη του Σωματείου εψήφισαν ΚΑΤΑ της παραπάνω ομόφωνης πρότασης-εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Σωματείου. 
γ) .............. παρόντα στη Γενική Συνέλευση Μέλη του Σωματείου εψήφισαν ΛΕΥΚΟ επί της παραπάνω ομόφωνης πρότασης-εισήγησης του Διοικητικού Συμβουλίου του εν λόγω Σωματείου. 
Κατόπιν αυτού, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, λαβών το λόγο ανακοινώνει στη Γενική Συνέλευση, ότι, ολοκληρωθείσας της συζήτησης και ψηφοφορίας, γίνεται δεκτή και εγκρίνεται, ομόφωνα /ή με τη ψήφο -............- παρόντων στη Γενική Συνέλευση Μελών, δηλαδή με την απαιτούμενη από το άρθρο ........ παρ. ....... του Καταστατικού του Σωματείου αλλά και από τον Αστικό Κώδικα αυξημένη πλειοψηφία των τριών τετάρτων (3/4) των παρόντων Μελών, η ανωτέρω ομόφωνη πρόταση-εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του παραπάνω Σωματείου και συνεπώς   α π ο φ α σ ί ζ ε τ α ι,   από την παρούσα Γενική Συνέλευση του Σωματείου και ομόφωνα/ή με την απαιτούμενη, κατά τα παραπάνω, αυξημένη πλειοψηφία των τριών τετάρτων (3/4) των παρόντων Μελών, η εγγραφή και συμμετοχή του Σωματείου , μαζί με άλλα πρωτοβάθμια Σωματεία Εργαζομένων στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις της Χώρας, στην δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση (Ομοσπονδίας), με την επωνυμία «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Ο.Σ.Ε.Α.Δ.Ε.) και με έδρα την Αθήνα
Η Γενική Συνέλευση ομόφωνα συμφωνεί και εγκρίνει τα παραπάνω.
Τέλος, εισήλθαμε στο τρίτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:
...................................................................................................
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, λύνεται η Γενική Συνέλευση.
Το παρόν πρακτικό, αφού συντάχθηκε, αναγνώσθηκε και βεβαιώθηκε, υπογράφεται σύμφωνα με το νόμο, ως έπεται.-
Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Ο Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης
            (Ονοματεπώνυμο)                                   (Ονοματεπώνυμο)

Ο Αντιπρόεδρος της Γενικ. Συν/σης Οι Πρακτικογράφοι της Γενικ. Συν/σης
            (Ονοματεπώνυμο)                                   (Ονοματεπώνυμα)

         ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ
                   ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
               ................., ......η   ………….. 2013
Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Ο Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης
           Υπογραφή                                                          Υπογραφή
                                                  
     (Ονοματεπώνυμο)                                              (Ονοματεπώνυμο)
                                     ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
            (Η σφραγίδα στο τέλος και σε κάθε φύλλο του Πρακτικού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου